NESU Toiminta NESU

182204_4928167477002_1880108888_n

NESU – Nordiska Ekonomie Studerandes Union

Nordic Economic Students Unionin päätarkoitus on edesauttaa pohjoismaisten kyltereiden yhteistyötä. Pohjoismaista tällä hetkellä aktiivisina maina on mukana Islanti, Tanska sekä Viro. Suomessa kansallisella tasolla toiminnasta vastaa kattojärjestö NESU-Finland.

Suomessa toimii yhteensä 13 NESU-yhdistystä ja -toimikuntaa, sekä lisäksi kattojärjestönä toimiva NESU Finland. NESU-toimintaa on yhdessätoista kylterikaupungissa ympäri Suomea. Jyväskylässä toiminnasta vastaa NESU-Jyväskylä ry, joka koostuu Pörssin ja Dumpin jäsenistä.

Näkyvin toiminta NESU:ssa on sitsaaminen. Sitsit ovat helpoin keino lähteä mukaan toimintaan, sillä niitä järjestetään lähes viikottain! Keväisin järjestetään NESUn legendaarinen Wappurundi ja kesäisinkin pääsee sitsaamaan Ruissitsien merkeissä. Sitsien lisäksi NESU-kalenterista löytyy asiatapahtumia, kuten viikon mittainen Seminaari kahdesti vuodessa sekä Case Competition. Tapahtumia siis riittää.

Kuinka lähteä mukaan NESU:n toimintaan? Liity NESU-Jyväskylä ry:n jäseneksi !

Sitseille ilmottauttuminen tapahtuu pääosin sähköpostitse. Saadaksesi ajankohtaisimmat tiedot sitseist? ja ilmottautumisohjeet, liity NESU-Jyväskylän sähköpostilistalle.

Meidät löytää myös sosiaalisesta mediasta. Jos herää mitään kysymyksiä, hallitus vastaa mielellään kysymyksiin. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa:

http://nesu.net/

http://nesuconference.com/

Terveisin,

Jyri Humppi

Puheenjohtaja, NESU-Jyväskylä ry

nesu-jkl@nesu.net

+358 50 911 6488