JYY ja P&D Jäsenille JYY ja P&D

JYY

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta on opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestö. Ylioppilaskunta tarjoaa jäsenilleen lukuisia palveluja ja yhteisön, jossa voi toimia oman kiinnostuksensa mukaan.

JYY:n jäsen on myös osa valtakunnallista opiskelijajärjestöä Suomen ylioppilaskuntien liittoa (SYL). SYL edustaa kaikkia opiskelijoita valtiovaltaan ja muihin sidosryhmiin päin. JYY on opiskelijan opintososiaalisten etujen ajamista, opiskelija-asumista, kulttuuria ja harrastustoimintaa sekä liiketoimintaa. JYY:llä on myös oma lehti, Jyväskylän ylioppilaslehti eli tuttavallisemmin Jylkkäri.

Pörssi&Dumppi

Pörssi&Dumppi, tuttavallisemmin P&D, on puoluepoliittisesti sitoutumaton kahden suuren ainejärjestön pohjalta ponnistava edustajistoryhmä. Toimimme ylioppilaskunnan ylimmässä päättävässä elimessä, JYYn edustajistossa, ja päämääränämme on toimia aktiivisesti yliopisto-opiskelijan parhaaksi järjen ääntä seuraten. Olemme pitkään olleet yksi suurimmista edustajistoryhmistä. Ryhmämme muodostuu ihan tavallisista, mutta aktiivisista ja vaikutushaluisista opiskelijoista. Vuosien varrella P&D on löytänyt jäseniä ja laajaa kannatusta mielipiteilleen muidenkin kuin kauppa- ja tietojärjestelmätieteilijöiden keskuudesta.

Toimimme ylioppilaskunnassa juuri sinun parhaaksesi, joten älä epäröi olla yhteydessä!

JYYn edustajisto kokoontuu noin kerran kuukaudessa ja sen kokoukset ovat avoimia kaikille opiskelijoille. Seuraavat edustajistovaalit järjestetään vuoden 2019 marraskuussa.

Jos olet kiinnostunut toiminnastamme, liity sähköpostilistallemme osoitteessa http://lists.jyu.fi/mailman/listinfo/pd tai seuraa kuulumisiamme P&D:n facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/porssidumppi.