HALLITUSHAKU

5.10.2019 Kategoria: Dumppi

Hae Dumppi ry:n 2020 hallitukseen!

Hakuprosessiin kuuluu kaksi virallista vaihetta;

  1. Sähköinen lomake Dumpin sivuilla
  2. Sääntömääräinen syyskokous 4. marraskuuta Club Escapessa.

 

Sähköinen lomake:

Lomake: https://dumppi.fi/hallitushaku20/

Sähköisen lomakkeen kautta hakemuksen voi jättää ma 7.10. klo 12:00 – pe 25.10. klo 23:59 välisenä aikana. Lomakkeen tietoja ei voi käydä muokkaamassa vastaamisen jälkeen. Hakuajan päättymisen jälkeen Dumpin jäsenille ilmoitetaan salasana, jolla hakemuksia pääsee nettisivuilta tarkastelemaan. Lomaketta täyttäessä tai tarkasteltaessa täytyy olla kirjautunut Dumpin nettisivuille.

Jos kirjautumisessa/rekisteröitymisessä verkkosivuille on ongelmia, ota yhteys Dumpin webmasteriin Ekku Sipilään (webmaster@dumppi.fi / +358 44 096 6617)

 

Hallitushakuinfo:

Ke 16.10 klo 17-19 (Ovet aukeavat klo 16.45)
@Helmi

Tule kuulemaan mitä hallitustoiminta pitää sisällään, miten hakuprosessi etenee ja mitä tehtäviä ja mahdollisuuksia eri pesteihin kuuluu. Alussa pidetään info-osuus, jossa kerrotaan hakuvaiheista ja hallitustoiminnasta yleisesti sekä jokainen hallituslainen omista tehtävistään. Info-osuuden jälkeen hallituslaiset levittäytyvät eri puolelle Helmeä, jolloin pääsee rennommissa merkein juttelemaan tämän vuoden hallituslaisten kanssa ja kyselemään tarkemmin tehtävistä.

Lue lisää hallitushakuinfon tapahtumasta.

 

Vaalisauna:

Ma 28.10. klo 17-23
@Opinkiven sauna

Tule tutustumaan Dumpin 2020 hallitushakijoihin henkilökohtaisesti!

Opinkiven saunalla järjestetään tuttuun tapaan vaalisauna, johon ovat tervetulleita kaikki Dumpparit. Erityisesti hallitushakijoiden olisi suotavaa saapua paikalle, koska ohjelmaan kuuluu lyhyt kyselyosuus, jossa Dumpin jäsenet pääsevät esittämään kysymyksiä ja tutustumaan hakijoihin. Kyselyosuuden jälkeen sauna ja poreamme lämpiää ja hakijoita voi käydä jututtamassa myös rennommissa merkeissä.

Vaalisaunalla tai sen jälkeen puheenjohtajaehdokkaat yleensä jututtavat mahdollisia  hallitushakijoita. Sovi siis rohkeasti keskusteluaika puheenjohtajaehdokkaiden kanssa!

Lue lisää vaalisaunan tapahtumasta.

 

Syyskokous:

Ma 4.11. klo 17-21
@Club Escape

Vuoden 2020 hallitus valitaan sääntömääräisessä syyskokouksessa Club Escapessa maanantaina 4.11. Kokouksessa äänivaltaisia ovat kaikki Dumpin jäsenet. Ehdolle hallitukseeen voi asettua vielä syyskokouksessa, vaikka ei olisikaan jättänyt hakemusta Dumpin nettisivujen kautta. Sähköisen hakemuksen jättäminen on kuitenkin erittäin suotavaa.

Syyskokouksessa kaikille ilmoittautuneille on tarjolla pizzaa! Ilmoittaudu kokoukseen Dumpin nettisivujen tapahtuman kautta. Syyskokouksessa kaikkien jäsenyys tarkistetaan, joten otathan henkilöllisyystodistuksen mukaan. Kokoukseen voi saapua, vaikket olisikaan ilmoittautunut.

Lue lisää syyskokouksen tapahtumasta.

 

Lisätietoa:

Lue kuvaukset hallituspesteistä täältä (”Tehtävät” -otsikon alta) ja tsekkaa Dumpin blogista viikkojen 41 ja 42 aikana ilmestyvät tämän vuoden hallituslaisten tarinat. Täältä löydät myös virallisen ohjesäännön hallitushakua varten.

Kaikkiin hallitushakuun liittyviin kysymyksiin vastaavat puheenjohtaja Milla Patrikainen (pj@dumppi.fi) ja varapuheenjohtaja Ilari Ojansuu (vpj@dumppi.fi). Voit myös koska tahansa kysellä tämän vuoden hallituslaisilta hallituspesteihin liittyen.

 

PS. DUMPIN JAOSTOHAKU aukeaa maanantaina 11.11.
Haku tapahtuu erillisen lomakkeen kautta ja myös jaostohakuun liittyen on luvassa mm. jaostohakuinfo. Lomake on auki ma 11.11. – su 24.11. välillä, haastattelut jaostoihin tapahtuu viikolla 48 ja valinnat tehdään Dumppi ry:n hallituksen kokouksessa maanantaina 2.12.

Tältä sivulta ”Tehtävät” -otsikon alta pääset tutustumaan tämän vuoden jaostoihin ja tehtäviin.

Lisätietoa tulossa myöhemmin!