Hallitushaku 2019 on auki

8.10.2018 Kategoria: Dumppi

Hakuprosessiin kuuluu kaksi virallista vaihetta; sähköinen lomake Dumpin sivuilla ja sääntömääräinen syyskokous 6. marraskuuta Club Escapessa. Sähköisen lomakkeen kautta hakemuksen voi jättää 8.10.-28.10.2018 klo 18:00 välisenä aikana. Lomakkeen tietoja ei voi käydä muokkaamassa vastaamisen jälkeen. Hakuajan päättymisen jälkeen jäsenistölle ilmoitetaan salasana, jolla hakemuksia pääsee tarkastelemaan.

Hakijoihin pääsee tutustumaan 30.10. Opinkivellä järjestettävällä vaalisaunalla. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki Dumpparit ja erityisesti hallitushakijoiden olisi suotavaa saapua paikalle. Tapahtuman ohjelmaan kuuluu lyhyt kyselyosuus, jossa jäsenistö pääsee tutustumaan hakijoihin, jonka jälkeen sauna lämpiää ja hakijoita voi käydä jututtamassa rennommissa merkeissä.

Vuoden 2018 hallitus valitaan sääntömääräisessä syyskokouksessa Club Escapessa 6.11. Kokouksessa äänivaltaisia ovat kaikki Dumpin jäsenet. Ehdolle voi asettua vielä syyskokouksessa, vaikka ei olisikaan jättänyt hakemusta Dumpin nettisivujen kautta. Sähköisen hakemuksen jättäminen on kuitenkin erittäin suotavaa.

Mikäli et pysty rekisteröitymään verkkosivuille. Ota yhteys webmaster Eemi Saarela (webmaster(at)dumppi.fi / +358 44 5557060)

Hakulomake
Kaikkiin hallitushakuun liittyviin kysymyksiin vastaavat puheenjohtaja Sakari Järvenpää ja varapuheenjohtaja Lassi Tukiainen.