Shoppailuilta Aaron’s & Jussi Muurikainen

12.3.2019
Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
12.03.2019
18:15 - 21:00
iCal
5/25 osallistujaa.

Kategoria: Ei kategoriaa


Kevät tulee, ja sehän tarkoittaa sitä, että omaa pukeutumista kannattaa laittaa uuteen uskoon tyylikkäillä vaatekappaleilla. Vaatetusliike Aaron’s tarjoaa dumppareille nyt loistavan mahdollisuuden päivittää vaatekaappia. Tiistaina 12.03. liike sulkeutuu 18.00, jonka jälkeen se avataan vain meitä varten uudelleen 18:15, sen jälkeen liike on varattuna meille aina kello 21 saakka. Tuona aikana kaikki normaalihintaiset tuotteet tulevat olemaan -30% alennuksessa. Tarjolla on Gin Tonicia ja naposteltavaa.

Lisäksi

Timantinkova startup-alan moniosaaja Jussi Muurikainen (KleverApp, BSFestival) tulee kertomaan illan aikana oman uratarinansa onnistumisista ja epäonnistumisista, sekä startupien rahoituksesta ja sijoittajien houkuttelusta.

Juuri nyt valikoima on kevättä varten parhaimmillaan, tuotteiden erät ovat pieniä, joten pääsemme valitsemaan kirsikoita kakun päältä. Valikoimaan kuuluu tällä hetkellä esimerkiksi pukuja, kevättakkeja, farkkuja, chinoja, rennompia ja siistimpiä kauluspaitoja ja kenkiä arkeen ja juhlaan.

Eikä siinä vielä kaikki! Illan aikana käydään Harri Piin (Vaatetusliike Aaron’s) kanssa yhdessä läpi tyylikästä pukeutumisetikettiä, mistä paatuneimmatkin tyylitaiturit varmasti saavat uutta oppia.

PS. Ilta järjestyy, mikäli kantaan ilmoittautuu vähintään 10 dumpparia, ja maksimissaan kantaan mahtuu 25 nopeinta. Tätä ainutlaatuista tilaisuutta ei kannata jättää välistä!

Lyhyesti

  • MITÄ: Shoppailuilta
  • MISSÄ: Aaron's
  • MILLOIN: 12.03.2019 18:15 - 21:00
  • HINTA: Ilmainen
  • YHTEYSHENKILÖ: Olli Tervomaa, olli.tervomaa@dumppi.fi

Ilmoittautuminen

HUOM! Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt ilmoittautumisen pelisäännöt sekä lisäämisesi tapahtumarekisteriin.

Ilmoittautuminen päättyi 11.3.2019 15:00

Ilmoittautuneet

#NimiKommentti
1.vaatettaSpring is coming
2.Tats
3.Köyhä opiskelija
4.HenkkaHaluan kevättakin. Mukavan, hyvännäköisen ja edullisen. Löydänkö?
5.niklas