Jaosto- ja toimihenkilöhaku vuodelle 2018

15.11.2017
Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
15.11.2017 - 28.11.2017
00:00 - 23:30
iCal

Kategoria:


Dumppi ry hakee vuodelle 2018 monia innokkaita tekijöitä. Mikäli olet miettinyt, että haluat vaikuttaa toimintaan – toteuttamalla tapahtumia, neuvottelemalla D-tarran diilejä tai viemällä esimerkiksi Dumpin ympäristötoimintaa eteenpäin – HAE TÄÄLLÄ

Haku on auki 15. – 28.11.2017, minkä jälkeen kaikki hakijat haastatellaan ja henkilöt alla oleviin tehtäviin valitaan hallituksen kokouksessa. Ehdolle on mahdollista asettua vielä hallituksen kokouksessa.

Kaikkiin aiheesta herääviin kysymyksiin vastaavat puheenjohtaja Eveliina Mali ja varapuheenjohtaja Satu Häkkinen.

Haettavat tehtävät ja kuvaukset:

Yrityssuhdejaosto

Dumppi ry hakee tulevalle vuodelle kolmea innokasta tiimiläistä toimimaan yrityssuhdejaostoon. Tehtävissä pääset toimimaan yritysrajapinnassa kehittäessäsi jäsenistömme etuja yhteistyöyrityksiimme. Lisäksi pääset tekemään juhlavuodesta näköisesi hankkimalla yhteistyökumppaneita muun muassa vuoden 2018 kruunaaville vuosijuhlille. Yrityssuhdejaostossa toimit tiiviisti yhteistyössä muiden jaoston jäsenten ja yrityssuhdevastaavien kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös jäseneduista viestiminen ja tämän viestinnän kehittäminen. Jaostossa toimiessasi pääset myös mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia yritystapahtumia. Samalla pääset parantamaan myynti- ja neuvottelutaitojasi saaden arvokasta kokemusta työelämää ajatellen.

Tapahtumajaosto

Dumppi ry hakee neljää innokasta ja tiimityötaitoista henkilöä tapahtumajaostoon vuodelle 2018. Tapahtumajaosto suunnittelee ja toteuttaa erilaisia tapahtumia sekä itsenäisesti että yhdessä tapahtumavastaavien ja muiden tapahtumajaostolaisten kanssa. Myös viestiminen yhteistyökumppaneiden ja muiden ainejärjestöjen kanssa kuuluu toimenkuvaan, joten kerrytät laajat verkostot myös tulevaisuutta varten. Tapahtumajaostossa pääset suunnittelemaan monipuolisesti myös liikunta- sekä kulttuuritapahtumia perinteisten bileiden ja sitsien lisäksi oman mielenkiintosi mukaan. Muista siis mainita hakemuksessasi, millaisten tapahtumien järjestämisestä olisit erityisen kiinnostunut, sillä haemme neljää erilaista toisiaan täydentävää henkilöä tapahtumajaostoon!  

Viestintäjaosto:

Vuodelle 2018 Dumppi ry perustaa upouuden viestintäjaoston, jossa tehtävänäsi on ainejärjestömme viestinnän ja brändin kehittäminen yhä parempaan suuntaan. Tulet työskentelemään laaja-alaisesti eri sektoreiden toimijoiden kanssa ja rakentamaan yhtenäistä kuvaa yhdistyksestämme niin jäsenistölle kuin yhteistyökumppaneille. Viestintäjaostossa toimitte tiiviisti yhdessä viestintävastavaan kanssa ja pääsette ideoimaan uudenlaisia ratkaisuja Dumpin viestinnän kehittämiseksi omien vahvuusalueidenne kautta.

Graafikko

Graafikon pestissä tehtävänäsi on tuottaa visuaalista sisältöä erilaisiin tapahtumiimme. Olet yhdessä viestintävastaavan ja kuvaajan kanssa päävastuussa siitä, miltä Dumppi näyttää vuonna 2018. Pääset toimimaan todella laajasti eri sektorien toimijoiden kanssa ja käyttämään visuaalista näkemystäsi. Tehtävässä katsotaan eduksi aiempi kokemus ja näytöt graafisista tuotoista, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Graafikkona hankit loistavaa kokemusta tulevaisuutta ajatellen ja saat konkreettisia näyttöjä ja materiaalia portfolioosi.

Kuvaaja

Kuvaajan roolissa tehtäviisi kuuluu tuottaa sisältöä tapahtumistamme ja toiminnastamme. Pääset vaikuttamaan ja jättämään pitkäikäisen jäljen yhdistyksen visuaaliseen ilmeeseen sekä saat loistavia ja monipuolisia näyttöjä osaamisestasi. Tehtävässä aiempi harrastuneisuus ja kuvankäsittelytaidot katsotaan eduksi.

Webmaster

Webmasterin tehtävänä on ylläpitää, päivittää ja kehittää Dumppi ry:n verkkosivuja. Tehtävässä saat toteuttaa asioita hyvin itsenäisesti kuitenkin kommunikoiden tiiviisti eri sektoreiden toimijoiden kanssa. Webmasterina olet vastuussa erityisesti yhdistyksen kotisivujen ja jäsenrekisterin kehittämisestä ja ylläpidosta. Tämän lisäksi pääset toteuttamaan erilaisia projekteja, kuten vuosijuhlasivut tai DuunIT-messujen sivut. Saat valtavasti kokemusta ja näyttöjä, joita työmaailmassakin osataan arvostaa.

Alumnivastaava (toimihenkilö)

Alumnivastaavana tehtävänäsi on toimia opiskelevien ja valmistuneiden dumppareiden yhdistävänä voimana. Tehtävässä tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä Dumppi Alumnit ry:n kanssa. Tulet järjestämään ja suunnittelemaan vuoden aikana yhteisiä tapahtumia niin alumneille kuin opiskelijoillekin. Tapahtumat painottuvat tyypillisesti asiapuolelle, mutta etenkin Dumppi Alumnit ry:n perustamisen myötä aivan uudenlaiset tapahtumakonseptit ovat mahdollisia!

Kansainvälisyysvastaava (toimihenkilö)

KV-vastaavan tehtävässä tulet vastaamaan kaikesta Dumppi ry:n kansainvälisestä toiminnasta. Käytännössä tehtäviisi kuuluu suomalaisten opiskelijoiden kansainvälistymiseen rohkaisu ja innostaminen, sekä kansainvälisten tutkinto- ja vaihto-opiskelijoiden tuominen mukaan Dumpin toimintaan. Pestissä pääset toimimaan laajasti opiskelijoiden, muiden aine- ja harrastejärjestöjen sekä tiedekunnan kanssa. KV-vastaavana saat lisäksi vapaat kädet luoda uudenlaisia kv-teemaisia tapahtumakonsepteja!

Ympäristövastaava (toimihenkilö)

Ympäristövastaavana vastuullasi on yhdistyksen ympäristöystävällisten tapojen ylläpito ja kehittäminen. Pääset suunnittelemaan ja ohjaamaan Dumppi ry:n ympäristötyötä ja olet vastuussa sen etenemisestä. Tehtävässäsi pääset jakamaan jäsenistöllemme ympäristöystävällisempiä toimintatapoja esimerkiksi erilaisten tempausten, tapahtumien ja tiedottamisen kautta, saat siis kokemusta myös viestinnästä ja markkinoinnista. Osallistut tehtävässäsi JYYn ympäristövaliokunnan toimintaan, joten teet yhteistyötä myös muiden ainejärjestöjen edustajien kanssa.

Jos sinulla on jokin uusi ja mahtava idea toiminnan kehittämiseksi, voit ehdottaa haussa myös jotain aivan uutta pestiä.

Hakulomakkeeseen pääset täältä: https://dumppi.fi/jaosto-toimihenkilohaku-2017-2/

Lyhyesti

  • MITÄ: Jaosto- ja toimihenkilöhaku vuodelle 2018
  • MISSÄ:
  • MILLOIN: 15.11.2017 - 28.11.2017 00:00 - 23:30
  • HINTA: Ilmainen
  • YHTEYSHENKILÖ: Eveliina Mali, pj@dumppi.fi