Dumpin, Linkin & Tiedekunnan askarteluilta

7.12.2017
Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
07.12.2017
16:00 - 20:00
iCal
18/100 osallistujaa.

Tapahtumapaikka
Agora

Kategoria: Ei kategoriaa


Syyslukukausi lähenee loppuaan ja on jälleen aika kokoontua yhteen askartelemaan joulukortteja ja nauttimaan jouluisista herkuista. Askarteluilta järjestetään torstaina 7.12. klo 16-20 Lea Pulkkisen salissa Agoralla.

Tapahtuma on kaikille ilmainen ja Dumppi, Linkki ja tiedekunta toivottavat tervetulleeksi jokaisen opiskelijan. Toivomme kuitenkin, että ilmoittaudut tapahtumaan, jotta osaamme arvioida tarjottavia ja askartelutarpeita riittävästi.

Lyhyesti

  • MITÄ: Askarteluilta
  • MISSÄ: Lea Pulkkisen sali, Agora
  • MILLOIN: 07.12.2017 16:00 - 20:00
  • HINTA: Ilmainen
  • YHTEYSHENKILÖ: Anni Junkkarinen, sopo@dumppi.fi

Ilmoittautuminen

HUOM! Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt ilmoittautumisen pelisäännöt sekä lisäämisesi tapahtumarekisteriin.

Ilmoittautuminen päättyi 6.12.2017 23:55

Ilmoittautuneet

#NimiKommentti
1.ÄniJee!
2.Sakke
3.AnnaHenkilökuntaa parlevuu
4.Vaaravyohyke21Suomen poliittinen järjestelmä on hallintomuodoltaan parlamentaarinen demokratia. Suomessa on käytössä monipuoluejärjestelmä.
5.JoulupukkiToivottavasti paikalla on kilttejä opiskelijoita 🎅
6.Lode
7.Touko-PoukoMut hei, vompatilla-pompatilla ja ihmisellä-pihmisellä, molemmilla on olemassa sielu. Ja me voitas tänään askarrella-paskarrella sellanen. Ja sillä aikaa kun mä askartelen-paskartelen, niin te voisitte soittaa tänne mulle ninjanumeroon ja kertoa, onks teillä joskus vetäny ihan täyttä mustiin.
8.Iina
9.Sonja
10.PesusieniErityisruokavalio: nestemäinen, kosher, jos banaania tarjolla, sen TÄYTYY olla pitkittäin viipaloitu, muuten lähden maitojunalla kotiin (Tiedekunnan laskuun)
11.PuuhaPeteJonathan Barnbrook (s. 1966 Luton) on brittiläinen kirjainmuotoilija. Hän on työskennellyt myös graafisena suunnittelijana ja mainosohjaajana ja hänellä on oma kirjasimia myyvä yritys "Virus" [1].
12.Jänis
13.Elina
14.I C the Change - I B the ChangeTieto Empathic Building (formerly known as Tieto Intelligent Building) is a platform that aims to make every piece of real estate comfortable, convenient bringing value to everyday life - to be a place where you want to be.
15.Sonja
16.Antti
17.Susanna
18.MoldeJuhannus tarkoittaa valon ja keskikesän juhlaa, jota vietetään kesäkuussa kesäpäivänseisauksen tienoilla[1][2]. Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa juhannus on ollut alun perin muinaisuskontoon liittyvä juhla. Monet kristilliset kirkkokunnat viettävät juhannusta Johannes Kastajan syntymäpäivänä, mistä tulee nimi juhannus. Joissakin murteissa juhannusta kutsutaan mittumaariksi. [3]