Dumpin ja Stimpan melontaretki

18.9.2019
Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
18.09.2019
17:00 - 19:30
iCal

Kategoria:


Täyttyikö sinunkin somesi upeista melonta- ja suppailukuvista aurinkoisen kesän mittaan? Jäivätkö nämä suurta suosiota saavuttaneet lajit siitä huolimatta itseltä kokematta? Ei hätää, sillä nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä kokemaan melonta kauniin syksyisessä luonnossa, kun Stimppa ja Dumppi suuntaavat yhdessä vesille! Alkusyksyn raikas ilma, luonnon kauniit värit ja tietenkin mitä parhain seura luovat loistavat puitteet tälle retkelle!

Melonnan saloihin pääsemme tutustumaan Tavinsulan asiantuntevassa ohjauksessa (https://www.tavinsulka.com/keskiviikkona 18.9. Klo 16-18:00 kahden tunnin mittaisella retkellä. Retkelle osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta, eli voit lähteä huoletta mukaan myös ensikertalaisena! 🙂 Mukaan retkelle mahtuu 20 osallistujaa molemmista ainejärjestöistä. Muistathan tarkistaa, että ilmoittaudut oikean kannan kautta! Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa perjantaina 6.9. Klo 12:00 ja sulkeutuu torstaina 12.9. Klo 12:00. Myös varasijoille kannattaa ilmoittautua, sillä kannat tasataan ilmoittautumisen päätyttyä.

Retken lopullinen hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan ja tulee olemaan n. 15€/osallistuja. Hinta sisältää kanootin vuokran sekä ohjauksen retkellä.

Mukaan retkelle on hyvä varata säänmukaiset, lämpimät vaatteet. Vedenpitävä takki on plussaa, mutta ei välttämättömyys. Lisäksi mukaan tulisi pakata vaihtovaatteet kenkiä myöden sekä pyyhe, kaikki nämä vesitiiviisti pakattuna (esimerkiksi muovipussiin). Myös juomapullo ja mahdollisesti pientä evästä kannattaa varata mukaan.

Retkelle lähdetään Tavinsulan toimipisteeltä osoitteesta Taulumäentie 47, 40200 Jyväskylä. Paikalle on n. 3 kilometrin matka Jyväskylän keskustasta ja sinne pääsee kätevästi kävellen, pyörällä tai halutessaan myös bussilla (esim. Bussi nro 22) tai kimppakyydillä.

HUOM! Ilmoittautuinen Stimpan sivujen kautta: https://stimulus.fi/ilmoittautuminen.php?tid=885

Lyhyesti

  • MITÄ: Dumpin ja Stimpan melontaretki
  • MISSÄ: Taulumäentie 47, 40200 Jyväskylä
  • MILLOIN: 18.09.2019 17:00 - 19:30
  • HINTA: n. 15e
  • YHTEYSHENKILÖ: Henrik Luostarinen, liikunta@dumppi.fi