Yrityksille

Mikä on Dumppi ry?

Dumppi ry on Jyväskylän yliopiston Tietojenkäsittelytieteiden laitoksen opiskelijoiden ainejärjestö, joka on perustettu vuonna 1968. Ainejärjestön opiskelijoista suurin osa on tulevia kauppatieteilijöitä, pääaineenaan tietojärjestelmätiede. Dumppi ry on myös yksi Jyväskylän suurimmista ainejärjestöistä yli 800:lla jäsenellään, ja  aktiivisin ainejärjestö tapahtumamäärissä mitattuna.

Minkälaista yhteistyötä Dumppi ry:n kanssa voi tehdä?

Dumppi ry on tunnettu joustavuudestaan, ja ainejärjestömme kanssa voikin tehdä monipuolista yhteistyötä, kuten yhden tapahtuman mittaista, vuosittain jatkuvaa tai kaikkea siltä väliltä. Pyrimmekin kehittämään yritysyhteistyötämme joka vuosi, niin paikallisten kuin globaalien yrityksien keskuudessa.

Voimme tarjota teille Internet-näkyvyyttä esimerkiksi sliderien, sivubannerien, yritysblogin, Facebook- ja Twitterfeedin muodossa. Pystymme myös välittämään haluamianne sähköposteja esimerkiksi juuri valmistuville maisteriopiskelijoillemme. Perinteisempiä keinoja ovat näkyvät mainokset tapahtumissamme tai mainospaikka haalareissa, joka säilyykin lähes ikuisesti.

Dumppi ry järjestää myös aktiivisesti yritysvierailuja yhteistyöyrityksiin ja paikallisia yritystapahtumia, kuten yritysiltoja, joissa yritys ja jäsenistö pääsevät interaktiivisesti kohtaamaan toisensa.

Miksi tehdä yhteistyötä Dumppi ry:n kanssa?

Dumpin yritysyhteistyön tarkoituksena on tarjota opiskelijoille ja työelämän edustajille mahdollisuuksia kohdata, keskustella ja vaihtaa ajatuksia. Dumppi ry haluaakin, että yhteistyö on molemminpuolista ja että molemmat osapuolet hyötyisivät siitä.

Tietotekniikan jatkuva kehitys ja vauhdikas digitalisoituminen ovat luoneet valtavasti kysyntää tutkinnollemme, joten opiskelijamäärämme kasvavat vuosi vuodelta. Opiskelijamme ovatkin tulevaisuuden työmarkkinoilla ”kuumaa valuuttaa”.

Dumppi ry on vastuullinen ja vakaa ainejärjestö, joka ottaa yhteistyökumppaninsa vakavasti. Suuri ja aktiivinen ainejärjestö on hyvä piriste minkä tahansa yhteistyöyrityksen liiketoiminnalle.

Lisätietoa tarjoavat Dumppi ry:n yrityssuhdevastaavat:

Yrityssuhdevastaava

  • Sakari Järvenpää
  • +358 40 766 6949
  • yritys(a)dumppi.fi

Yrityssuhdevastaava

  • Eemil Karkulahti
  • +358 40 839 3007
  • yritys(a)dumppi.fi