Liikunta Toiminta Liikunta

Dumppiliikunta

Mittavien älynlahjojensa lisäksi dumpparit ovat oivia liikkujia. Dumpilla on kaksi omaa liikuntavuoroa, joihin kaikki dumpparit ovat tervetulleita. Näiden lisäksi dumpparit osallistuvat ympäri vuoden vaihtelevalla (yleensä hyvällä) menestyksellä eri puulaakeihin, kuten sählyyn, jääkiekkoon, jalkapalloon, koripalloon, jne. Jotta kaikille olisi jotain, järjestää Dumppi jäsenilleen myös keila- ja moniurheilutapahtumia. Dumpin liikkuminen on rennon rempseää ja avointa kehitysideoille. Mukana ovat yhtä lailla tytöt ja pojat! Lisää liikunta-asioista, etenkin liikuntavuoroista, tiedotetaan hyvin paljon ”Dumppi liikkuu”, sekä ”Dumpin tytöt liikkuu” -ryhmissä Facebookissa, joten sinne kannattaa liittyä, mikäli haluat pysyä varmasti ajantasalla. Kaikenlaisista ideoista esimerkiksi liikuntakokeiluihin liittyen voi aina olla yhteydessä liikuntavastaavaan osoitteeseen liikunta@dumppi.fi!

Koska dumpparit ovat innokkaita frisbeegolfaajia Dumpilla on kaksi kolmen liitokiekon settiä lainattaviksi jäsenille. Kiekkosetin pantti on 10e. Pantti palautetaan kun kiekot on palautettu. Kiekkoja voi kysellä keneltä tahansa hallituksen jäseneltä.

Liikuntavuorot

  • Maanantaisin klo 20:45 – 22:00: liikuntavuoro Viitaniemen koululla, Viitaniementie 20
  • Keskiviikkoisin klo 21:00 – 22:00:  Tyttöjen liikuntavuoro Vivecalla

Yliopistoliikunta

Yliopistoliikunta tarjoaa monipuoliset liikuntamahdollisuudet yliopiston opiskelijoille, eli siis dumppareillekin. Valittavaa riittää erilaisista fitness-lajeista aina puulaakeihin asti. Hintataso on lähes poikkeuksetta perin opiskelijaystävällinen. Joillekin liikuntavuoroille vaaditaan yliopiston liikuntatarra (55€ / lukuvuosi), jonka voi hankkia mm. yliopiston liikuntatoimistosta. Yliopistoliikunnan ohjelma tarjoaa vapaita harjoitusvuoroja sekä ohjattua liikuntaa tasapuolisesti niin vasta-alkajille kuin hieman kokeneemmillekin liikkujille. Lisätietoja yliopistoliikunnasta ja sen koko laajan lajitarjonnan löydät täältä.

Poimintoja yliopistoliikunnan tarjonnasta

  • Sulkapallo ja squash: 2,5 € / tunti monitoimitalolla ja Hipposhallissa ma-su klo 8-22.
  • Kortepohjan kuntosali on käytettävissä (Käyttö edellyttää kulkukortin, jonka saa liikuntatarralla liikuntatoimistosta.)   ma-pe klo 7-22.
  • Monitoimitalon kuntosali on käytettävissä yliopiston liikuntatarralla ma-su klo 8-22.