Mediataivas hakee harjoittelijoita!

8.6.2017 Kategoria: Yleinen
Mediataivas on nopeasti kasvava 30 hengen IT-talo, joka tekee digitalisaation ratkaisuita asiakkailleen. Eroamme perinteisistä IT-toimijoista hyvin avoimen ja vapaan työkulttuurin puolesta. Talossamme on ohjelmoijien lisäksi paljon sisältö-, analytiikka- sekä design-osaamista. Näillä mausteilla olemme päässeet nopeaan kasvuun ja päässeet tekemään isojen asiakkaiden monipuolisia digipalveluita. Mediataivas on loistava paikka päästä oppimaan digitalisen liiketoiminnan kokonaisuutta: asiakaskokemus, digitaalisuus, liiketoiminnan kehittäminen ja strategiat, design, kävijäpolut, mittaaminen, jatkuva kehittäminen ja tiivis yhteistyö asiakasyritysten kanssa. Haluaisitko sinä päästä tekemään tällaisia kehitysprojekteja?
 
Haemme nyt 3-5 harjoittelijaa liittymää Mediataivaan tiimiin. Harjoittelijat tulevat tekemään web-kehitystä sekä ohjelmointia omien vahvuuksiensa pohjalta. Tiedämme, että harjoittelijat tarvitsevat aluksi paljon tukea ja koulutusta ja tähän olemme varautuneet. Haemme henkilöitä, jotka haluavat päästä tekemään maailmanluokan verkkopalveluita höystettynä vahvoilla sisällöillä ja toimivilla taustajärjestelmillä. Harjoittelun kesto sovitaan yhdessä valittujen kanssa, toiveemme on, että harjoittelijat voisivat jatkaa meillä joko koko- tai osa-aikaisesti myös harjoittelun päätyttyä. Lisäksi pystymme tarjoamaan aiheita erilaisiin opintojen harjoitustöihin tai opinnäytetöihin.
 
Maksamme harjoitteluajalta palkkaa. Harjoittelu alkaa elokuun alusta ja sen kesto voidaan sopia henkilökohtaiseen elämään sopivaksi. Toimipisteemme sijaitsee Jyväskylässä Kivääritehtaalla vasta remontoiduissa tiloissa. Tehtävän sisältöä ja keskeisiä teknologioita on kuvattu sivuillamme osoitteessa:
 
 
Käy myös lukemassa blogejamme (https://www.mediataivas.com/fi/blogit/). Siellä on kerrottu palveluistamme ja asiakkaistamme sekä viimeisimmästä etätyömatkastamme Dubliniin, jossa kävimme vierailulla Guinnesilla sekä Googlella. Instagramista kannattaa myös katsoa Mediataivaan päivitykset, siellä on tarinoita ihmisistämme sekä etätyömatkastamme.  
 
Hakemukset harjoitteluun voitte lähettää osoitteeseen: rekrytointi@mediataivas.com. Liitä mukaan CV ja avoin kertomus itsestäsi ja kiinnostuksen kohteistasi. Jos haluat kysyä lisätietoja niin soita tai laita viestiä Samille: p. 050 3865555, sami.kettunen@mediataivas.comSami toimii Mediataivaan toimarina. Toimi nopeasti sillä käynnistämme haastattelut ja valinnat heti. 

Yhteystiedot

Dumppi ry / TKTL
PL 35 (Agora)
40014 Jyväskylän yliopisto