Hallitushaku vuoden 2017 hallitukseen

26.10.2016 Kategoria: Yleinen

Hakuprosessiin kuuluu kaksi virallista vaihetta. Nämä viralliset vaiheet ovat sähköinen lomake Dumpin sivuilla ja sääntömääräinen syyskokous 10. marraskuuta Club Escapessa. Sähköisen lomakkeen kautta hakemuksen voi jättää 26.10 – 5.11. välisenä aikana. Lomakkeen tietoja ei voi käydä muokkaamassa vastaamisen jälkeen. Hakuajan päättymisen jälkeen jäsenistölle ilmoitetaan salasana, jolla hakemuksia pääsee tarkastelemaan.

Hakijoihin pääsee tutustumaan 8.11. Opinkivellä järjestevällä vaalisaunalla. Tapahtumaan ovat kaikki Dumpparit tervetulleita ja erityisesti hallitushakijoiden olisi suotavaa saapua paikalle. Tapahtuman ohjelmaan kuuluu lyhyt kyselyosuus, jossa jäsenistö pääsee tutustumaan hakijoihin, jonka jälkeen sauna on lämpimänä ja hakijoita voi käydä jututtamassa rennommissa merkeissä.

Vuoden 2017 hallitus valitaan sääntömääräisessä syyskokouksessa Club Escapessa 10.11. Kokouksessa äänivaltaisia ovat kaikki Dumpin jäsenet. Ehdolle voi asettua vielä syyskokouksessa, vaikka ei olisikaan jättänyt hakemusta Dumpin nettisivujen kautta. Sähköisen hakemuksen jättäminen on kuitenkin erittäin suotavaa.

Hakulomake

Yhteystiedot

Dumppi ry / TKTL
PL 35 (Agora)
40014 Jyväskylän yliopisto